English

       
 Sanatate Dulce


    Discover Valea BarcăuluiImplică-te

Cum poți să te implici și TU în activitățile Fundației AGAPIS?

1. Dacă ești companie:

     * Sponsorizează şi susţine un proiect al Fundației Agapis, prin direcţionarea unei părţi din impozitul pe profit, beneficiind astfel de anumite facilităţi fiscale. Puteţi face sponsorizări de până la 20% din impozitul pe profit datorat statului, în limita a 3‰ din cifra de afaceri, impozitul diminuându-se astfel cu suma aferentă sponsorizării. Click aici pentru detalii.

     * Promoveză voluntariatul în rândul angajaților și încurajează-i să se implice în cauza susținută de companie.

     * Vorbeşte despre noi partenerilor de afaceri şi mobilizează-i în proiecte comune, pentru că doar printr-un efort susținut putem face o schimbare în comunitate.

     * Fă din responsabilitatea socială o activitate curentă a companiei.

2. Dacă ești persoană fizică:

     * Fă o donație - orice contribuţie e importantă pentru noi şi pentru o mai bună desfăşurare a proiectelor noastre. Donaţiile în bani pot fi făcute fie prin ordin de plată, mandat poştal sau poți depune banii direct în contul fundației Agapis, datele de identificare fiscală fiind următoarele:
        - Denumire entitate: Fundaţia pentru Educație si Dezvoltare Locală Agapis
        - Cod de identificare fiscală : 10033315
        - Cont bancar (IBAN): RO39 BACX 0000 0008 7015 8000 - UniCredit Bank

     * 2% din impozitul pe venit pentru Fundația Agapis - conform codului fiscal, contribuabilii persoane fizice pot alege să direcţioneze în fiecare an 2% din impozitul pe venit, către o entitate nonprofit (organizație non-guvernamentală, asociație sau fundație). Practic, este vorba de o parte din impozitul pe care l-ai plătit deja către bugetul de stat.

Dacă te-ai hotarât să direcționezi 2% din impozitul tău către Fundația Agapis, demonstrezi că ne apreciezi munca şi că ne acorzi încredere pe viitor. Mai mult, pentru că unde-s doi puterea creşte, convinge-ţi colegii şi prietenii să direcţioneze şi ei 2% către proiectele Fundaţiei Agapis.

Aşadar, tot ce trebuie sa faci este să descarci şi să completezi declarația de venit de mai jos, asta în cazul în care anul trecut ai obținut venituri doar din salarii:
a) Declaratia 230 - pentru contribuabilii cu venituri din salarii
Dacă anul trecut ai obtinut venituri din alte surse, descarcă și completează: b) Declaratia 200 - pentru contribuabilii cu (si) venituri din alte surse

Pe urma, trimite formularul completat recomandat prin poştă, sau depune-l direct la Administraţia Financiară de care aparţii, înainte de 15 mai. O altă variantă ar fi să vii cu formularul la sediul nostru şi îl vom depune noi la Aministraţia Financiară.

     * Promovează proiectele Fundaţiei Agapis, povesteşte-le prietenilor tăi sau scrie pe blogul tău/pagina de Facebook despre acestea, ori adaugă în semnătura mailului “Susţin proiectul x al Fundaţiei Agapis”.

Iţi mulţumim şi te vom ține la curent cu derularea proiectelor și cu modul în care a fost folosită contribuţia ta.

3. Fii voluntar

Dacă vrei să te implici în proiectele noastre, să acumulezi experiență, să cunoști oameni faini și să iți faci o mulțime de prieteni, înscrie-te și tu în echipa de voluntari AGAPIS:

Nume si prenume:
E-mail:
Telefon:
Localitate:
Data nasterii:
Sunt interesat de voluntariat in:
dezvoltare comunitară (rurală)
agro-turism si produse                     locale
educație
ecologie
artă si cultură
Mențiuni:

Noutati