English

       
 Sanatate Dulce


    Discover Valea BarcăuluiNoutăţi
Mierea, polenul şi prunele uscate cu nucă de pe Valea Barcăului, apreciate de Prinţul Charles

Fundaţia Agapis, în calitate de Hublot Replica Watches partener al Fundaţiei Adept, a avut onoarea de a participa la o întâlnire cu Alteţa Sa Regală, Prinţul Charles al Marii Britanii, care a sosit ieri, 15 mai, în România, pentru o vizită privată în Transilvania.


Întâlnirea a avut loc la Saschiz, judeţul Mureş, unde Prinţul Charles a vizitat un centru independent de colectare şi procesare a laptelui construit recent de către Fundaţa ADEPT Transilvania. Alteţa Sa Regală a Breitling Replica Watches declarat: “Am vizitat această unitate de colectare şi procesare pentru că reprezintă o legatură esenţială între natură, peisaj şi comunitatea locală, asigurând prosperitatea economică prin protejarea biodiversităţii naturale (...) Sper că modelul de faţă să fie replicat şi în alte regiuni din România şi să ajute la supravieţuirea comunităţilor şi peisajelor bogate şi valoroase din ţară.”


Alteţa Sa Regală, Prinţul Replica Uhren Charles s-a declarat interesat de proiectele fundaţiei Agapis, apreciind totodată implicarea în susţinerea micilor fermieri şi promovarea produselor tradiţionale româneşti. Mai mult decât atât,  mierea, polenul şi prunele uscate cu nucă oferite în dar, au atras atenţia Alteţei Sale Regale.

 
Alin Prunean, directorul executiv al fundaţiei Agapis a afirmat că întâlnirea cu Prinţul Charles a fost un foarte bun prilej de a promova atât activităţile fundaţiei, cât şi o parte din produsele specifice judeţului Sălaj, în contextul în care Fundaţia Agapis are ca obiectiv replicarea în regiunea Valea Barcăului, a unuia dintre modelele implementate de către Fundaţia Adept. Mai exact, Agapis şi-a propus valorificarea potenţialului natural, cultural şi istoric de pe Valea Barcăului, prin dezvoltarea unui brand turistic al zonei Replique Montre.

 

inapoi la noutati

Noutati