English

       
 Sanatate Dulce


    Discover Valea BarcăuluiNoutăţi
Produsele “Sanatate Dulce” se pot cumpara acum si online!

Intreprinderea sociala Valea Barcaului, detinuta de Fundatia AGAPIS, si-a lansat de curand magazinul online. Aici puteti sa gasiti cadouri pentru cei dragi, produse apicole, o gama de produse terapeutice, dar si o gama de tip delicatese.

Fie ca doriti sa va delectati papilele gustative, doriti sa faceti un cadou sau doar sa aveti grija de sanatate, acum magazinul online “Sanatate Hublot Replica Watches Dulce” va pune la dispozitie cele mai bune produse.  Pe langa tinctura de propolis si polen, la gama terapeutica puteti gasi: miere cu polen si propolis, miere cu nuca si propolis, miere cu prune uscate si prune uscate cu nuca.

Gama delicatese include combinatii savuroase, care au la baza miere de albine: miere cu anason stelat, miere cu chimen, miere cu cacao, miere cu scortisoara si miere cu cafea.

Produsele “Sanatate Dulce” pot fi daruite ca atare sau pot sa completeze cosuri cu cadouri pentru diferite ocazii.

Gama de cadouri “Sanatate Dulce” include, pe Swiss Replica Watches langa produsele intreprinderii sociale, si alte produse romanesti de cea mai buna calitate. Cu un ambalaj deosebit si produse de calitate superioara, cadourile “Sanatate Dulce” sunt un prilej de bucurie pentru oricine le primeste.

Acum poate fi achizitionat online chiar si pretiosul cadou exclusivist “The Art of DAR”, un produs dezvoltat in parteneriat cu Fundatia ADEPT.

Pentru comenzile online, transportul este de 19 lei, tarif unic indiferent de greutatea coletului, pentru 5500 de localitati din Cartier Replica Watches reteaua Urgent Curier. Lista o puteti gasi aici: http://www.urgentonline.ro/pdfretea.aspx. Pentru comenzi de peste 199 lei, transportul este gratuit.  Mai mult, cei care cumpara online produse in valoare de peste 99 de lei vor primi un cadou surpiza Best Replica Watches.

 

Stati pe aproape, in curand vor aparea si alte suprize.

Magazinul online este aici: www.miere.sanatate-dulce.ro 

Va asteptam cu drag!

 

inapoi la noutati

Noutati